Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Computer Sleeves

Vi bruges vores bærbare computere både privat og på jobbet, og der er brug for den bedste beskyttelse, når du vil have din computer med dig på farten. Med et laptop cover i naturlæder får du en slidstærk taske, der kan passe godt på din computer, og du kan tage den med dig til og fra jobbet, uden du skal bekymre dig om computerens sikkerhed.

Vælg computer taske der passer til dig

Her hos os kan du finde tasker til bærbare computere i alle størrelser og i forskellige designs. Mens nogle foretrækker en lukket taske med lynlås, har andre brug for en smal model, der kan passe til en arbejdstaske eller en rygsæk.

Udover de forskellige designs kan du også finde computer sleeves i forskellige størrelser, så din bærbar får den optimale beskyttelse.

Du kan finde vores computer sleeves i følgende størrelser:

  • 13”
  • 14”
  • 15”

Uanset hvilken størrelse du vælger, får du en moderne og funktionel taske, som giver dig god opbevaringsplads for både kuglepen, papirer og andre løse dele.

Læder er fra naturens side et rustikt materiale, som holder til det slid, der helt naturligt vil opstå, når du bruger til computer taske til dagligt. Læder bliver mere elegant med tiden, og du kan vælge mellem forskellige nuancer, så du kan vælge det laptop cover, som matcher din stil.

Vi håber du finder noget der matcher din smag og dine behov og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du måtte have nogle spørgsmål.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom