Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Pude

Masser af puder, må der til og de behøves ikke bare ligge i sofaen eller være i lænestolen…. Brug de flotte Hübsch puder som lækre, grafiske og bløde elementer i din indretning. Arranger dem dekorativt i en kurv, læg en stak på en bænk, flyt dem efter humør. Anbring puder alle de steder, hvor hyggen skal skrues op på maks. i dit hjem, - inde om vinteren og ude på terrassen eller altanen om sommeren.

Filtrer

Hele verden jagter hyggen nu

Det er gået op for resten af Verden, at vi har noget helt særligt her i Danmark, nemlig ”hygge”. Hygge er blevet en trend og mange forsøger at definere, hvad den originale hygge er, så de lettere kan kopiere den. I boligindretningen er hygge ganske konkret. På disse breddegrader ved selv det mindste barn, hvad der skaber hygge i hjemmet, det er noget, vi er vokset op med og slet ikke kan undvære. For udenlandske boligstylister er det lige nu en spændende gåde at løse.

Hygge i boligen kommer med bløde og naturlige materialer, puder, plaider, varmt lys og rige muligheder i indretningen, for at blive hjemme og have det rart med venner og familie, i stedet for at gå ud mørke og kolde aftener.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom