Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hübsch Vitrine

Et vitrineskab er dit helt unikke udstillingsvindue i hjemmet, hvor du virkelig kan lade din personlige stil komme til udtryk. Et praktisk og dekorativt møbel, der både giver fantastisk opbevaringsplads og mulighed for altid at kunne se på alle de ting, som du holder allermest af, men måske ikke bruger så tit. En Hübsch vitrine har præcis det enkle, stramme og skandinaviske design, der aldrig går af mode og bare holder, -  uanset tidernes skiftende tendenser.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Vis din helt personlige stil frem i en vitrine

Der sker noget, når man putter et billede bag glas og i ramme. Udtrykket bliver mere skarpt, eksklusivt og seriøst. Tænk bare på børnetegninger, grafiske tryk og fotos - de ændrer nærmest karakter og højnes helt utroligt bag glasset. Det samme sker med alle de ting, der anbringes i en vitrine - man kommer til at betragte og nyde dem på en helt anden måde.

Alt kan, næsten, komme til ære og værdighed i en vitrine. Traditionelt bruges en vitrine til porcelæn og glas og bedre mulighed for at nyde sin flotte samling af den slags findes heller ikke, men brug din vitrine kreativt i indretningen og fyld den med alt, hvad der er dig.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom