Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Hvide vitrineskabe

Nyd vores store sortiment af fine, hvide vitrineskabe. Alle modeller er udført i træ og har en eller flere sider i glas.

Glas i et vitrineskab gør det meget let og elegant at se på, og samtidig kan man se gennem glasset, hvad der er i skabet. Det er både praktisk og hyggeligt, at man kan se, hvad vitrineskabet rummer.

Uanset vitrineskabets størrelse, så vil det virke let. Det skyldes dels den hvide farve og dels det meget glas.

Alle vitrineskabe leveres fragtfrit i hele Danmark til "fortovskant" og ønskes opbæring af vitrineskabet kan dette arrangeres mod merpris.

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvide vitrineskabe i forskellige designs

De hvidmalede vitrineskabe i træ fås i flere smukke varianter.

Nogle af modellerne er høje og til at stille direkte på gulvet, andre er mindre, og er velegnede til at hænge på væggen.

Nogle er konstrueret med ben, andre er uden ben.

Nogle af de hvide vitriner fås for eksempel med glas på alle flader, inkl. bagsiden, hvilket gør skabet ekstra let og elegant.

Der findes også varianter med låger af træ under selve vitrinen, hvilket giver vitrineskabet et helt andet look.

Alle modeller er udført i smukt forarbejdet, hvidmalet træ, og de fremstår alle med en vis stil og elegance. Også dem, der har en vis volumen.

Vælg et smukt hvidmalet vitrineskab med virkelig god stil og af en yderst høj kvalitet. Det er det klassiske vælg, og det vil klæde dit hjem.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom