Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lysestager

Jo mørkere det bliver i vejret udenfor, jo mere er der behov for lys indenfor - herunder også levende lys, som, ud over at være flot og at skabe en hjemlig stemning, påvirker vores humør positivt. Men det er ikke helt ufarligt at have levende lys i hjemmet, hvorfor man bør placere disse i lysestager. Til dette formål finder du et bredt udvalg af produkter her hos by Hornsleth, hvilket består af lysestager, som både er flotte med og uden lys. Fælles for dem alle er, at de fordeler lyset på en måde, hvorpå det giver flotte effekter i det rum, der lyses op.

Filtrer

Indret med lysestager

Der findes ikke meget, der kan skabe hygge, som levende lys kan det, og derfor er det uundværligt i de fleste hjem. Uanset stilen i dit hjem finder du lysestager hos os, der matcher denne. Hvis du ønsker klassiske stager i et sødt og romantisk design, anbefaler vi vores hvide lysestager i keramik, som besidder detaljer og mønster i keramikken, der gør, at lyset spreder sig på en pæn måde. Samtidig dannes der skygger af blomster, stjerner eller prikker på væggen, afhængigt af hvilken fyrfadsstage du vælger. Hvis du er mere til et anderledes og utraditionelt udtryk, foreslår vi vores stager i kokos.

Fyrfadsstager til fyrfadslys

Vores sortiment af lysestager består primært af fyrfadsstager beregnet til fyrfadslys. Udvalget af disse består af stager i kokos, glas og i keramik. Især giver stagerne i kokos og keramik et flot lys på grund af deres udskæringer, mens dem i glas oplyser rummet mest muligt, da der i disse er direkte udsyn til det levende lys. Brugen af fyrfadsstager er en nem og hurtig måde at skabe hygge på, og så er det let at udskifte fyrfadslyset i sådanne stager, når det er brændt ud. Fælles for dem alle er, at de kan bruges hele året - også i højtiderne, hvor de kan stilles på påskebordet, julebordet eller til andre festlige lejligheder.

Fra kokosnød til lysestage

Hvis du er til lysestager, som du ikke finder hos alle og enhver, foreslår vi vores stager, der er lavet ud af kokosnødder. Også disse kaster et flot lys fra sig, da de med deres vandrette og lodrette striber, som er skåret ud i selve kokosnødden, kaster flotte skygger i rummet, hvor de er placeret. De kommer først helt til deres ret, når der sættes fyrfadslys i. De har et let og anderledes look og kan med fordel kombineres med andet brugskunst eller andre stager, hvilket vil få dem til at stå endnu mere frem.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom