Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sika Puder

Puder gør dine møbler bløde og mere indbydende. Alle møbler kan med succes styles med Sika puder og få et nyt og spændende look. De er gode at have i ryggen og rare at sidde på. Disse, skønne puder er en rigtig lækker og nem måde, at få flere moderne farver og mønstre ind i boligen. En flot stabel, blandede Sika puder i nye nuancer, skaber øjeblikkelig forandring i stuen, soveværelset og alle andre rum.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Pift op med puder

 Er boligen domineret af meget neutrale farvetoner, kan den godt få et lidt klinisk og koldt udtryk. Hvid og sort er klassisk og raffineret, men kan sagtens tåle noget modspil fra mere spændende farver. Det er skægt at eksperimentere med stylingen og skabe forandringer ved gradvist at tilføje tilbehør i nye nuancer.

Puder er geniale til at give hjemmet et tiltrængt farvepift. Dels koster de ikke alverden og så er de nemme at udskifte i takt med de forskellige farvetrends, der kommer og går. Miks gerne forskellige slags puder og gå gerne efter et uhøjtideligt og hyggeligt look, når du styler med puder og plaider.

Sika puder og Sika pudebetræk har en skøn kvalitet og præcis de harmoniske farver, der hitter i indretningen lige nu.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom