Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Skuldertasker

På arbejdet eller på studiet er der brug for en funktionel og praktisk taske, som du nemt kan have med dig på farten. Her hos by Hornsleth finder du et stort udvalg af moderne og stilfulde skuldertasker i ægte læder, som kan bruges af både mænd og kvinder.

Vælg din favoritmodel

Der er forskel på, hvor mange ting vi hver især har brug for at kunne have med os. Det afhænger af personlige behov og anvendelsesformål. Mens nogle ønsker en rummelig og praktisk arbejdstaske, har andre brug for en lille og praktisk taske, der kan bruges på byture.

Hos by Hornsleth kan du vælge imellem følgende taskemodeller:

  • Skuldertaske
  • Computertaske
  • Saddelbag

Hver især unikke på deres egen måde og tilpasset dig, som ønsker den perfekte skuldertaske.

Vil du passe godt på din laptop, bør du vælge en taske med særskilt rum til din bærbare computer. Til byture kan saddelbag modellen være den perfekte taske, som kan opbevare både mobil, nøgler og pung. Uanset hvilken model du vælger, får du både en moderne og en praktisk taske, som du kan bruge igennem mange år. Samtlige skuldertasker er designet med funktionelle rum, så du kan organisere både små og store ejendele.

Læder er både et slidstærkt og tidløst naturmateriale, som kun bliver smukkere og mere blødt med tiden. Skuldertasker skal matche den personlige stil. Om du er til lyst eller mørkt læder, er op til dig og din smag.

Har du spørgsmål til nogle af ovenstående produkter, sidder vi altid klar til at hjælpe med dine spørgsmål.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱