Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Sorte vitrineskabe

Enhver samler med ønsket om at vise samlingen frem, kan altid finde nye måder at udtrykke sin glæde for sine samleobjekter. Alle kender en reol eller et skab, men indholdet er gemt væk og bliver kun fundet frem, når det skal bruges. Med et af disse sorte vitrineskabe, kan der på en smuk og inspirerende måde udstilles de mest dyrebare ting.
Disse skabe passer ind i ethvert hjem, og med det rette indhold, udviser skabet personlighed og sætter et unikt præg på indretningen.

Alle sorte vitrineskabe leveres fragtfrit i hele Danmark til "fortovskant" og ønskes opbæring af vitrineskabet kan dette arrangeres mod merpris.

 

Filtrer

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

En verden af muligheder

De sorte vitrineskabe kan fås i alverdens former og farver. Med glaslåger og hylder er der masser af plads til opbevaring, som du ikke ønsker skal gemmes væk. De kan stilles eller hænges i alle rum, hvor der mangler lidt stil og udtryk. Udstil tesættet i køkkenet, bogsamlingen i stuen eller trofæerne i arbejdsværelset.


Med vores store udvalg i sorte vitrineskabe, er det ikke et problem at finde noget, der vil falde i din smag. Og går du efter et råt look for eksempel op ad en hvid væg, vil sort være et oplagt valg.
Disse skabe er inspireret af nordisk design og fås i diverse materialer, så der hurtigt kan sættes præg på stilen i hjemmet.

Find dit nye, sorte vitrineskab i nordisk stil hos i dag.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom