Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her
 Statement Xl 4-pers Sofa 372 cm Flat Rib - Warm Green fra BePureHome i Fløjl (Varenr: 378656-W)
Varenr. 378656-W

Statement Xl 4-pers Sofa 372 cm Flat Rib - Warm Green

15.660 DKK

Forventet leveringstid:September 2024

Mål: 77 x 372 x 93

Der er plads til at hele familien kan samles om en god film i denne 4 personers sofa i warm green fra BePureHome. Sofaen måler 372 cm og skaber i høj grad et blikfang i hjemmet samtidig med, at den er komfortabel.

Sofaen har en rigtig god siddekomfort og er ikke for blød, hvilket betyder at du ikke bare sidder behangeligt, men sofaen holder også sit udseende.

Sofaen er fremstillet i fløjl. Flat Rib eller fløjl har fået en renæssance og for alvor tilbage som en tidens af tiden trendy materialer. For selv dette materiale for nogen måske mest leder tankerne tilbage på 70’erne, så gør fløjl i disse år et comeback og det som et materiale, der skaber en balance i indretningen med dets bløde og elegante udtryk.

Er du klar til at komme med et statement? Denne serie, Statement, fra BePureHome er robust i dets udformning samtidig med at designet er rent og tidløst. Desuden er det sofaer og lænestole, hvor der er lagt vægt på komfort. Statement serien er produkter, der designet med henblik på, at man godt må lægge mærke til dem, når man kommer ind i hjemmet. Designet med henblik på at skabe blikfang.

Se alle produkterne i Statement serien

Varen leveres fragtfrit til fortovskant. Slip for besværet tilkøb opbæring af varen.

Hent produktblad
Materiale: Fløjl
Farve: Grøn
Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱