Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Til hende

Her finder du gaver til hende. Vi har samlet en række produkter, som vi ved falder i god jord hos kvinder - uanset om det er din kæreste, mor, veninde, hustru, søster eller kvindelige kollega, du skal finde en gave til. Fælles for produkterne er, at de på én og samme tid er feminine og nedtonede, hvilket gør dem til den perfekte gave til hende. Du finder blandt andet smykker, halstørklæder og andre accessories, som alle har et lækkert design og er i god kvalitet. At det netop er disse to ord, der beskriver produkterne i vores “til hende” kategori, er bevidst, fordi vi ved, at alle kvinder sætter stor pris på dette.

Gaver til hende hos by Hornsleth

At skulle købe gaver til hende som mand, kan være en stor udfordring. Især hvis man ved, at der er stor risiko for, at man kommer galt afsted. Køber du en af vores gaver til hende i denne kategori, skal du ikke bekymre dig om sidstnævnte. Farverne, materialet og designet er unikt, men det er også forholdsvist nedtonet, så det falder i god jord hos langt de fleste kvinder. Derudover kan produkterne kombineres på kryds og tværs, hvis du skal købe flere gaver til hende.

Gaven til hende der har alt

Ligesom mange mænd er der også mange kvinder, som ikke ved, hvad de skal ønske sig. Oftest skyldes det, at de har alt, de ønsker sig og har brug for. Det gør det langt sværere for dig at finde en god gave, hvis hun er kvinden, der har alt. Gaverne i denne kategori vil med garanti glæde alle kvinder - selv hende der har alt. Det er den perfekte gave til hende, fordi accessories i form et smart halstørklæde, et smukt smykke og en lækker kosmetiktaske altid vækker glæde og begejstring.

Den perfekte værtindegave eller mors dags gave

Når maj begynder at nærme sig, er det på tide at begynde at tænke på en mors dags gave. For mange er det svært at finde den perfekte mors dags gave, fordi budgettet er forholdsvist lavt sammenlignet med budgettet til fødselsdagsgaver og julegaver. Hos by Hornsleth finder du den perfekte mors dags gave til en billig pris, men samtidig i flot design og god stil. Er du på udkig efter en værtindegave, er det også i denne kategori, du skal kigge. Forkæl værtinden med et smukt armbånd eller køb en lækker kosmetiktaske som værtindegave. Det er en gave, der skiller sig ud sammenlignet med blomster, vin og chokolade, som er det mere traditionelle, og i manges øjne upersonlige, bud på en værtindegave.

Forkæl dig selv med en lækker gave

Hvis du har lyst til at glæde dig selv med en gave, er det også her, du skal kigge. Forkæl dig selv med et lækkert blødt halstørklæde i rosa, blå eller grå og hold dig lun i vinterhalvåret. Mangler du alsidige smykker, finder du både armbånd, halskæder og øreringe med smukke sten og perler i hvid, grå, rosa og sort. Hvis du mangler en lille taske til din kosmetik, kan du forkæle dig med en kosmetiktaske fra Lene Bjerre, som holder i mange år.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom