Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her
Udgivet d. 22-11-2022

Hvad koster en biopejs i drift?

Ønsker du at finde ud af, hvad det koster at bruge en biopejs, inden du investerer i en, så læs med her.

Hos By Hornsleth forhandler vi udelukkende biopejse i høj kvalitet.

Både så de holder i længden, men også så sikkerheden er i top og at du får en biopejs hvor driftsomkostningerne er minimale.

Men kvaliteten på bioethanolen som du hælder i din biopejs, påvirker selvfølgelig også på resultatet. Læs mere om det her.

Nu til, hvad en biopejs koster i drift.

Der er mange ting der kan påvirke driftsomkostningerne, og det her, er en ca. beregning til dig, så du ved, hvad du har at forholde dig til.

Brænderen i Le Feu biopejse kan indeholde 1,5 liter bioethanol, og den kan brænde i ca. 6-8 timer (afhængig af hvor brændkammerets åbning).

Regnestykket ser sådan ud:
1,5 liter bioethanol x 37,- som er den billigste literpris på bioethanolen / 6 brændetimer = en omkostning på ca. 9,25 pr. time den brænder.

Her kan du se brænderen som du tager ud, når du fylder bioethanol på den. På det her billede er den vist i farven rose gold, men den fås også i børstet stål.

Du kan selvfølgelig selv vælge, hvor længe biopejsen skal brænde af gangen og hvor meget varme den skal give, ved at justere åbningen i brænderen, lige som du justerer lufttilførslen på en brændeovn.

Det påvirker forbruget af bioethanol og dermed også prisen.

Du kan nu investere i en biopejs til ca. 11.000,-

Du kan investere i en biopejs nu, til ca. 11.000,-, og med en afskrivning på 10 år, svarer det til ca. 100,- pr. måned for selve biopejsen.

Og vil du gerne splitte betalingen op, kan du fx. betale 2.749,75,- i 4 mdr. igennem Anyday (eller Viabill) UDEN renter og gebyr (hvis du overholder den aftale du indgår med dem).

På alle produkter kan du se, hvad det månedlige beløb ligger på.

Og du vælger Anyday eller Viabill når du går til betaling af din ordre.

Har du spørgsmål til sikkerheden eller andre ting vedr. biopejsen, er du selvfølgelig velkommen til at sende en mail til info@byhornsleth.dk eller ringe til mig 38 42 44 66 (mellem 9 og 15 på hverdage). Jeg hjælper dig gerne godt i gang.

Gå direkte til alle biopejse her.

 

Læs om, hvor meget varme en biopejs giver her.

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱