Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her
 Statement Puf Boucle - Coffee fra BePureHome i Boucle (Varenr: 378663-K) Statement Puf Boucle - Coffee fra BePureHome i Boucle (Varenr: 378663-K) Statement Puf Boucle - Coffee fra BePureHome i Boucle (Varenr: 378663-K)
  •  Statement Puf Boucle - Coffee fra BePureHome i Boucle (Varenr: 378663-K)
  •  Statement Puf Boucle - Coffee fra BePureHome i Boucle (Varenr: 378663-K)
  •  Statement Puf Boucle - Coffee fra BePureHome i Boucle (Varenr: 378663-K)
Varenr. 378663-K

Statement Puf Boucle - Coffee

2.397 DKK

Forventet leveringstid:Februar 2024

Mål: 40 x 80 x 55

En [produkt] i coffee, der passer perfekt ind i stuen sammen med en lænestol eller en sofa. Læn dig tilbage i lænestole smæk benene op på denne puf og nyd et par timer med en god bog.

Statement puf boucle er fremstillet i Bouclé, eller ’teddy’, som nogle måske kender det bedre som. Som øgenavnet antyder er dette et blødt materiale både for øjet at kigge på og for, at dig at sidde i. Et materiale der bringer varme til indretning og giver en lyst at putte sig med en kop te og en god serie.

Er du klar til at komme med et statement? Denne serie, Statement, fra BePureHome er robust i dets udformning samtidig med at designet er rent og tidløst. Desuden er det sofaer og lænestole, hvor der er lagt vægt på komfort. Statement serien er produkter, der designet med henblik på, at man godt må lægge mærke til dem, når man kommer ind i hjemmet. Designet med henblik på at skabe blikfang.

Se alle produkterne i Statement serien

Varen leveres fragtfrit til fortovskant. Slip for besværet tilkøb opbæring af varen.

Hent produktblad
Materiale: Boucle
Farve: Brun
Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom