Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her
 Statement Puf Elephant Skin - Beige/Taupe fra BePureHome i Elephant Skin (Varenr: 378663-105) Statement Puf Elephant Skin - Beige/Taupe fra BePureHome i Elephant Skin (Varenr: 378663-105)
  •  Statement Puf Elephant Skin - Beige/Taupe fra BePureHome i Elephant Skin (Varenr: 378663-105)
  •  Statement Puf Elephant Skin - Beige/Taupe fra BePureHome i Elephant Skin (Varenr: 378663-105)
Varenr. 378663-105

Statement Puf Elephant Skin - Beige/Taupe

2.397 DKK

Leveringstid: Kontakt os for levering.

Mål: 40 x 80 x 55

En [produkt] i beige/taupe, der passer perfekt ind i stuen sammen med en lænestol eller en sofa. Læn dig tilbage i lænestole smæk benene op på denne puf og nyd et par timer med en god bog.

Elephant Skin som denne Statement puf elephant skin er fremstillet i har et moderne og nutidig look. Materialet er produceret med udgangspunkt i den nyeste teknologi, Det er designet til at ligne læder, men i virkeligheden er det produceret af 50% nylon og 50% vegansk læder. Et materiale der føles behageligt og afhængig af brug vil blive lidt blødere med tiden.

Er du klar til at komme med et statement? Denne serie, Statement, fra BePureHome er robust i dets udformning samtidig med at designet er rent og tidløst. Desuden er det sofaer og lænestole, hvor der er lagt vægt på komfort. Statement serien er produkter, der designet med henblik på, at man godt må lægge mærke til dem, når man kommer ind i hjemmet. Designet med henblik på at skabe blikfang.

Se alle produkterne i Statement serien

Såfremt varen er på lager er leveringstiden 3-4 hverdage.
Ved en længere leveringstid vil dette blive meddelt fra vores kundeservice.

Varen leveres fragtfrit til fortovskant. Slip for besværet tilkøb opbæring af varen.

Hent produktblad
Materiale: Elephant Skin
Farve: Beige
Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom