Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her
 Statement Puf Flat Rib - Warm Green fra BePureHome i Fløjl (Varenr: 378663-W)
Varenr. 378663-W

Statement Puf Flat Rib - Warm Green

2.547 DKK

Forventet leveringstid:Maj 2024

Mål: 40 x 80 x 55

En [produkt] i warm green, der passer perfekt ind i stuen sammen med en lænestol eller en sofa. Læn dig tilbage i lænestole smæk benene op på denne puf og nyd et par timer med en god bog.

Pufen er fremstillet i fløjl. Flat Rib eller fløjl har fået en renæssance og for alvor tilbage som en tidens af tiden trendy materialer. For selv dette materiale for nogen måske mest leder tankerne tilbage på 70’erne, så gør fløjl i disse år et comeback og det som et materiale, der skaber en balance i indretningen med dets bløde og elegante udtryk.

Er du klar til at komme med et statement? Denne serie, Statement, fra BePureHome er robust i dets udformning samtidig med at designet er rent og tidløst. Desuden er det sofaer og lænestole, hvor der er lagt vægt på komfort. Statement serien er produkter, der designet med henblik på, at man godt må lægge mærke til dem, når man kommer ind i hjemmet. Designet med henblik på at skabe blikfang.

Se alle produkterne i Statement serien

Varen leveres fragtfrit til fortovskant. Slip for besværet tilkøb opbæring af varen.

Hent produktblad
Materiale: Fløjl
Farve: Grøn
Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom