Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lofthængt Biopejs

Lofthængte biopejse er kommet for at blive. Vi hos by Hornsleth tilbyder et stort udvalg af disse flotte SKY -modeller fra Le Feu. En biopejs giver ikke kun en rar hygge, men giver også en rigtig god varme. Så en lofthængt biopejs vil også være en supplerende varmkilde og et rigtig godt alternativ til en brændeovn.

I vores showroom i Hvidovre har vi flere af modellerne stående som vi er klar til at vise dig. Vi har en stor ekspertise indenfor Le Feu og deres biopejse og vi vil være klar til at rådgive dig om dit køb, så du får den helt rigtig biopejs til dit hjem og behov.

Hvad er Bioethanol?

En biopejs bruger bioethanol som brændsel. Det er vigtigt at du får en god bioethaol til din biopejs for at få det bedste ud af den.

Biopejsen brænder ca 4-6 timer på 1.5 liters bioethanol.

Vi kan anbefaler at du bruger bioethanolen fra Le Feu, som er Co2 neutral og lugtfri. Den kan du finde her: https://byhornsleth.dk/tilbehoer-til-biopejs

Du kan forvente at få 4-5 grader mere varme i et rum på 25-30 m2 ved brugen af en tændt biopejs. 

Der kræves ingen form for skorsten eller udsugning, når din biopejs skal monteres.

Hvad følger der med en lofthængt biopejs?

Der følger loftbeslag, stang, samt brænder med til at alle vores lofthængte biopejse. Stængerne fås i længder af 50 – 100 – 120 -140 cm og i børste stål, sort stål eller i Rose Gold. Har du et skråloft er dette ikke en hindring for at få en lofthængt biopejs op og hænge. Du kan tilkøbe et beslag netop til beregnet til skrålofter uanset hvilken vinkel du ønsker. Dette beslag fås i samme farve som de stænger og loftbeslag som du ønsker.

Kuplerne er fremstillet i tykt støbejern og fås i farverne sort eller hvid.

Er det farligt at bruge en biopejs?

Det er kun farligt at bruge en biopejs, hvis du fylder bioethanol på en varm brænder. Dette er ikke muligt med vores biopejse, da brænderen skal ud af kuplen for at påfylde den. Brænderen kan du ikke få ud når den er varm, så det giver helt sig selv. 

I øvrigt opsuges bioethanolen i en svamp som er monteret i brænderen i alle vores biopejse. Derfor vil du ikke opleve at det er flydende væske i brænderen - Smart og sikkert. 

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom

😱 VI FLYTTER LAGER - KÆMPE FLYTTE UDSALG! 😱