Fri fragt over 499 kr 100% dansk webshop 30 dages fuld returret Fuld tilfredshed eller penge retur Kundeservice: Kontakt os her

Lanterner

Hos by Hornsleth sælger vi lanterner beregnede til at sætte stearinlys i, så de lyser flot op i mørket både indenfor og udenfor. Vores udvalg består af lanterner i mange forskellige materialer, der giver et flot lys, hvoraf nogle af dem, grundet deres udformning og design, kaster et smukt mønster på omgivelserne i det rum, de lyser op. De kan bruges til at have stående enkeltvis, men det er også flot at have dem stående i grupper af tre eller mere, da dette skaber endnu mere hjemlig stemning, end en enkelt kan gøre.

Filtrer

Til brug indendørs

Alle vores lanterner kan bruges indendørs og kan betegnes som værende brugskunst, da de på én og samme tid pynter og er brugbare. Det specielle ved vores udvalg er, at de hver især er designet på en måde, hvorpå de giver et utrolig flot lys, når der tændes stearinlys i dem. Det flotte lys gør sig både gældende for vores lanterner i metal, kokos og messing. Brugen af lanterner i hjemmet er en god måde at skabe en hjemlig atmosfære, som stråler af varme og tryghed, og hvor man har lyst til at opholde sig. Hvis man drages af at se stearinlysets flamme, anbefaler vi vores lanterner i glas, hvor der er direkte kigge til stearinlyset, mens vi anbefaler at vælge én med et flot mønster, hvis man er mere til lys, der kaster skygger i forskellige mønstre på omgivelserne.

Lanterner til udendørsbrug

Til udendørs brug er det især flot at have store lanterner, hvor der er plads til store stearinlys, så lyset kan ses på lang afstand. Især er det flot at placere dem i haven eller på terrassen, hvor de kan placeres på en jævn og ikke-brændbar overflade eller hænges forsvarligt op i træer eller buske. De kan også stilles på en bænk eller lignende i haven, som man kan se fra terrassen eller fra stuen, når man sidder trygt inden for i varmen. De kan også placeres ved indgangen til huset, så alle, der kommer på besøg, bydes velkommen af levende lys.

Hvilken skal jeg vælge?

Det er vigtigt for os, at vi har et bredt udvalg, der falder i enhver smag - hvilket selvfølgelig også gør sig gældende for vores udvalg af lanterner. Til udendørs brug anbefaler vi, at du vælger én i glas eller metal, fordi det er lettere at holde stearinlys tændt i disse, da vinden har svært ved at trænge ind. Dette problem eksisterer ikke indendørs, hvorfor materialet ikke skal være bestemmende for, hvilke du vælger til indendørs brug. Det betyder, at det kun er udseendet, der bestemmer, hvilken du skal vælge, hvorfor du frit kan vælge mellem vores lanterner i metal, kokos, bambus, messing og glas til dette formål.

Fri fragt over 499 kr
100% dansk webshop
30 dages fuld returret
Fuld tilfredshed eller penge retur

Kurven er tom